top of page

Jambi fánksütés otthon percek alatt

Miért süssek fánkot, ha a boltban is megvehetem? - Egy kis számolás

A kérdés tökéletes, a boltban is lehet fánkot venni. A fontos azonban az, hogy milyen minőségű és mennyiért? A bolti árak az infláció miatt az egekben vannak olyannyira, hogy pl. 1kg (fagyasztott) fánk 2500-3000Ft-ba kerül. Ezzel szemben a Jambi fánk házhoz szállítva, otthoni elkészítéssel (frissen) 1kg 2100-2200Ft-ba kerül. Ha egyedül élsz és szereted a pékárut akkor is jelentős mennyiségű spórolás érhető el, de egy olyan családban ahol 3-4-en vannak több 10.000Ft megtakarítást jelent anélkül, hogy hosszú órákat töltenél el a konyhában vagy lemondanál a minőségről.

Az oké, hogy olcsó, de finom is? 
A Jambi fánk és Jambi lángos koncentrátumot 5 év alatt fejlesztettük ki, hogy a lehető legjobb ízt és tészta állagot érhessük el. A koncentrátum tehát nem csupán a folyamatos Jambi ízt garantálja, de a tésztád könnyedségét, textúráját és minőségét is. Ennek köszönhetően egy olyan ember is elboldogul vele aki még SOHA nem sütött semmit a konyhában.
 
Termékeinket több ezer ember tesztelte, mely fontos alapja volt a Jambi receptúra tökéletesítésénél.
 
Egyedi desszertet készíthetsz percek alatt
 
Szeretnéd lenyűgözni a családot, barátokat vagy szeretnél egy jó programot a gyerekkel? Nézd meg mi minden hozható ki a Jambi fánkokból otthon percek alatt!
 

 

Jambi fánk vagy Jambi lángos koncentrátumot házhoz szállítva!

Jambi Fánk vagy Jambi lángos koncentrátumot, a webshopon pár perc alatt házhoz rendelheted. A Jambi fánk és Jambi lángos koncentrátum számos dologra használható, többek között panírozásra, köretként, de kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTok-on további receptekért, ötletekért.

Amerikai fánk recept
                Jambi fánk
Lángos recept otthon
            Jambi lángos
Minifánk szaggató
               Minifánk sütés
bottom of page