top of page

Jambi ízminta igénylés

Jambi ízminta igénylését a linkre kattintva tudod megtenni. A kérdőív kitöltésével automatikusan megrendeled a Jambi ízmintát. Az ízminta ingyenes és azt a célt szolgálja, hogy megkóstolhasd a termékeket. A kérdőívben feltettünk pár kérdést, melynek segítségével relevánsabb recepteket tudunk majd küldeni számodra. 
A kérdőív kitöltésével továbbá feliratkozol hírlevelünkre, amiről amennyiben nem hasznos információkat küldünk később bármikor leiratkozhatsz. 

A Jambi ízminta, a kérdőív kitöltését követően feldolgozásra kerül és postai úton fog eljutni Hozzád. Kérlek vedd figyelembe, hogy a feldolgozás és a postai szállítási időt nem tudjuk pontosan kiszámolni, de minimum 5 munkanappal számolj. 

A szállításról a teszt esetében külön e-mailt nem küldünk, kérlek ellenőrizd a postaládád, mert minden esetben az általad megadott címre küldjük a mintát. 

Jambi ízmintát kizárólag a 100%-osan kitöltött kérdőív esetén tudunk küldeni.

Jambi ízmintát egy email címmel csak egyszer kérhetsz. 
Jambi ízmintát egy címre csak egyszer küldünk ki. 

Jambi ízminta tartalma: 
1db Jambi Fánk (összekevert)
1db Jambi Lángos (összekevert)

Az ízmintákat összekevertük az alapanyagokkal, így a teszthez Neked csak víz és olaj fog kelleni. 

Vedd figyelembe, hogy az ízminta nem koncentrátum, így kevés tészta készíthető belőlük. Az ízminta a termék megkóstolására szolgál, a normál termékekből (koncentrátum több tészta készíthető.) 

bottom of page